Енергомонтаж Инженеринг АД


Енергомонтаж Инженеринг АД е частно акционерно дружество основано през 2000-та година с основен предмет на дейност изграждане и поддръжка на всякакви промишлени инсталации, конструкции, включително тръбопроводи, на индустриални и енергийни обекти. Имаме богат опит в монтажа на производствено оборудване, кранове и кранови конструкции, както и на тежки и извънгабаритни товари.
Дейността на фирмата е съсредоточена главно на обекти на територията на Република България. Извършваме услуги по монтаж/демонтаж и преместване на отделни машини, поточни линии или цели производства на територията на България или в чужбина.
Можем да Ви предложим специализирана техника и приспособления за повдигане и преместване на товари до 400 тона като при необходимост можем да разработим индивидуализиран подход за Вашите нужди.
Поддържаме висококвалифициран екип запознат с правилата за безопасност и обучен за работа с богатия ни инструментален и машинен парк.
Разполагаме с екипи, които могат да доокомлектоват Вашето оборудване – подвързване на технологични тръбопроводи, газозахранване и електрическо подвързване. Допълнителни можем да предложим и цялостно изграждане на промишлени тръбопроводи и електрически инсталации. Нашите заварчици са сертифицирани за основните методи ръчно електродъгово заваряне (111, 141, 135) на най-често срещаните материали в индустрията – стоманени и неръждаеми. Можем да произведем необходимите ви тръбни заготовки в нашата производствена база, а когато това е неприложимо можем да изградим цялата инсталация на място.
Сертифицирани сме по ISO9001, като допълнително притежаваме и сертификати съгласно EN3834 и EN1090. Притежаваме удостоверения от ДАМТН за поддържане, ремонт и преустройство на промишлени газови инсталации, съдове под налягане, паропроводи, повдигателни съоръжения и релсовите пътища към тях.

Не се колебайте да се свържете с нас за консултации или за изготвяне на оферти!